Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Вино Пино Неро РЕЗЕРВА, СТ ПАУЛС, 0,75л

Вино Пино Неро РЕЗЕРВА, СТ ПАУЛС, 0,75л
Вино Пино Неро РЕЗЕРВА, СТ ПАУЛС, 0,75л

ЛЕМОНТ

Понякога трябва да погледнете назад във времето, за да разберете как са родени вина с характер. Трябва да помним ветровете и водите, които преместват пясъка и камъните от едно място на друго... Така се ражда Лемонт: "lehm", което на немски означава почва, и "mont", или планината, те припомнят почвата на произход на това вино и освежаващия ефект на планинските ветрове. Благодарение на своята елегантност и изискан стил това Пино Ноар остава несравнимо по своята същност.

ПИНО НЕРО РИСЕРВА АЛТО АДИДЖЕ DOC
Лист с данни

Сложен аромат на дребни червени и тъмни горски плодове, черна череша, слива и кърваво портокал, нотки на сушени ливадни билки и карамфил. Първо ниво на вкусово изживяване. На небцето добра структура с деликатни танини и решителен и устойчив финал.

  • Тероар
    Моренски почви с югоизточно изложение със смесена структура от тиня и пясък, пресечени от камъни на 400 - 500 метра надморска височина.
  • 27-35 години
  • Студена мацерация за около седмица и ферментация в открити дървени вани. Последващо отлежаване от 15 месеца в тонове и барики.
  • Агнешко сукалче, зрели и пикантни твърди сирена.
  • 13,5% об.
  • съдържа сулфити
  • Робърт Паркър: 94 / фалстаф: 90 / Декантер: 95 / Джеймс Суклинг: 90
60.00 лв.
Без данък: 60.00 лв.
Добави