Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Промо пакет 12 бутилки просеко

Промо пакет 12 бутилки просеко
-15 %
Промо пакет 12 бутилки просеко

Вино просеко Супериоре валдобиана, ороперла, 0,75л.

Имам суперсила: карам Prosecco да изчезне. Това Oroperla Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato го потвърди. Не пенливо вино, не Prosecco: Prosecco Superiore, което не прави нищо, за да остане незабелязано. Оставя следа, макар и само за бутилката с релефния герб: интересен подарък за ентусиаст и най-добрият билет за ексклузивни партита. Ярко сламеножълт на цвят, безпогрешен аромат на круша, ябълка и наслоени цитрусови нюанси. Усещането в устата е изкусително, кремообразно, хармонично и обгръщащо. Oroperla Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato: вашият следващ тост със стил и елегантност

Просеко док тревизо брут дал бело

Това пенливо бяло вино е произведено от грозде Глера Док (Просеко)от хълмовете на провинция Тревизо.
                           Производствена зона - Лозя от района на Валкавасия (местност Bocca di Serra).
Надморска височина - около 170 м. a.s.l.
Тип на почвата - Глина и варовик.
Растения на хектар - 3000бр.
Период на прибиране на реколтата - първите десет дни на септември.
Технология за производство на виното: Винопроизводството се извършва с меко пресоване, като се използва и ферментацията на специални дрожди при 18 ° С в продължение на 15 дни. Следва преливане на виното и съхраняването му в резервоари от неръждаема стомана с температура на оросяване до температура 8 ° C,по време на процеса на газиране.
Процес на газиране - това се прави с допълнителна ферментация в автоклав с избрани дрожди при 18 ° С в продължение на 30 дни.Рафиниране - 30 дни в бутилки.
Характеристики - Изглежда блестящо, с устойчива пяна. Има сламено жълт цвят със зеленикави оттенъци. Неговият аромат е плодов с една лека нотка на зелена ябълка. Вкусът е сух, свеж и добре структуриран.
Съчетание - Идеален като аперитив и чудесно допълнение към рибни предястия.
Температура на сервиране - 8 ° C
Технически данни: Алкохол: 11% об. Киселинност: 6 г/ л  Захар: 13 г / л  Налягане: 5 бара  Опаковка: Бутилка 750ml

Просеко док тревизо екстра драй 0.75 л.

Гроздови сортове – Глера Док (Просеко) 90%, Шардоне 5%, местен ароматен бял сорт 5%
Производствена зона - Лозя Калтран (местност Crespano del Grappa).
Надморска височина - около 170 м. a.s.l.
Тип на почвата - Глина и варовик.
Растения на хектар - 3000бр.
Период на прибиране на реколтата - първите десет дни на септември.
Технология за производство на виното: Винопроизводството се извършва с меко пресоване, като се използва и ферментацията на специални дрожди при 18 ° С в продължение на 15 дни. Следва преливане на виното и съхраняването му в резервоари от неръждаема стомана с температура на оросяване до температура 8 ° C,по време на процеса на газиране.
Процес на газиране - това се прави с допълнителна ферментация в автоклав с избрани дрожди при 18 ° С в продължение на 30 дни.
Рафиниране - 30 дни в бутилки.
Характеристики - Има сламено жълт цвят със зеленикави отражения. Неговият аромат е плодов с нотки на кайсия, ябълки и цитрусови плодове, както и нотки на жасмин. Вкусът му е свеж и добре структуриран.
Съчетание - Идеален като аперитив и чудесно допълнение към рибни предястия.
Температура на сервиране - 8 ° C
Технически данни: Алкохол: 11% об.  Киселинност: 6.0 г / л  Захар - 15 г/л  Налягане: 5 бара Опаковка: Бутилка 750ml

 

Просеко розе брут дал бело 0,7 л.

Процесът на производство на вино от грозде Глера е бяло, с меко пресоване, с помощта на селектирани дрожди и ферментация при контролирана температура. Вместо това гроздето Pinot Noir се накисва в продължение на 2 дни, за да се позволи извличането на цвета и органолептичните елементи от люспите, които след това се отделят от мъстта, която ще бъде поставена в стоманени резервоари за ферментация. Смесването между двете основи се прави в момента на втората ферментация.

 

 

190.00 лв.
224.00 лв.
Без данък: 190.00 лв.
Добави