Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Примитиво ди Мандурия ,,СТИЛИО ,, LIMITED EDITION 0.75л

Примитиво ди Мандурия ,,СТИЛИО ,, LIMITED EDITION 0.75л
Примитиво ди Мандурия ,,СТИЛИО ,, LIMITED EDITION 0.75л
Stilio – Limited Edition е червено вино Primitivo di Manduria DOC, което е тясно свързано с територията на произход, с културата и традициите на Саленто и Пулия. Дори в това лимитирано издание всъщност се завръща интимната близост с таранта, към която Стилио е толкова привързан. В сравнение с традиционната версия на Stilio, алкохолното съдържание на Stilio – Limited Edition е малко по-високо, благодарение на дългата мацерация с делестаж и последващо едногодишно отлежаване. Освен това органолептичните характеристики стават по-изразени и ясни, за едно изживяване, което е още по-решаващо и близко до всепризнатия катарзис.
Stilio – Limited Edition от Mottura Winery е наистина специален етикет, произведен в ограничен тираж; бижу от класа, което въплъщава хилядолетия история, изкуство, традиция и енология.
60.00 лв.
Без данък: 60.00 лв.
Добави