Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Червени вина

Производствен район: Пиемонт Грозде: Албароса Характеристики на виното: Това вино има рубиненочервен цвят с букет, богат на аромати на черна череша и горски храсти. Това е заоблено вино с добро тяло и широка структура. Послевкусът му е дълъг, приятен ..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Пиемонт, престижният италиански лозарски регион, е почти изключително идентифициран с производството на страхотни червени вина, но често се забравя, че в този регион се произвеждат и отлични бели вина и известни пенливи вина. Безспорно, ролята на Пиемонт в развитието на съвременната италианска еноло..
69.00 лв.
Без данък:69.00 лв.
Каберне ФранЧервено вино, упорито вкоренено в земята и достатъчно тревисто, за да бъдат верни на нейната природа. Неговото наследство е тази земя, нашето семейство. Той все още е чувствителен и изисква умели ръце в лозето и внимателно да се изработи в винарната. Фран, наречен на френския си про..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Регион: Абруцо, Южна Италия.Лозя: средно хълмист район.100% сорт МонтепулчаноХарактеристики: Рубинено-червен цвят с интензивен аромат на плодове и леки цветни нотки. Пълен аромат, с меки танини. Добре структурирано, с дълъг финал.Подходящо за сервиране към сушени меса, ароматни предяс..
35.90 лв.
Без данък:35.90 лв.
ЛЕМОНТПонякога трябва да погледнете назад във времето, за да разберете как са родени вина с характер. Трябва да помним ветровете и водите, които преместват пясъка и камъните от едно място на друго... Така се ражда Лемонт: "lehm", което на немски означава почва, и "mont", или планината, те припо..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
 Ламбруско червено сухо
-15 %
Сорт;Ламбруско саламино и марани Алкохол:11%об Цвят:Рубинено червен Аромат;Приятен с пурпурно усещане Вкус;Сух,плодов,и приятно хармоничен..
11.00 лв. 13.00 лв.
Без данък:11.00 лв.
Област на производство: АстиджаноСорт грозде: БарбераОрганолептични характеристики:Ярко рубиненочервен цвят, клонящ към гранат при стареене. Букетът е интензивен, сложен и елегантен, характеризиращ се с приятни пикантни и червени плодови нотки. От дългото стареене в дърво произти..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Класификация:Червено вино Амароне DOC. Сорт:Корвина веронезе,Рондинела,Корвиноне. Производство;Най благородните вина,произведени с най-добрите ръчно подбрани гроздове,по време на прибиране на реколтата.Полученото грозде се поставя в касети и се довежда до контролирана температура,където ще пре..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Класификация;Червено вино от биологично отглежданесорт;Корвина мерло и сира с биологично и интегрирано култивиране.Цвят;Интензивен рубинВкус:Комплексни и ванилови аромати, с плодови намеци за слива и много другиДегустация;Оценете най-малко един час, преди да сервирате в големи и дълбоки чашиАлкохол:..
21.90 лв.
Без данък:21.90 лв.
Сорт:100% БарбераЦвят:Тъмно рубиненочервено с леки гранати червени отраженияМирис:Интензивен,с усещаниа на узрели плодове и пикантни нотки на дървоВинификация: точен подбор на грозде по време на събирането на реколтата. традиционенвинификация с накисване на кожи и постоянно разбъркване на мъстта.Съд..
29.10 лв.
Без данък:29.10 лв.
Тип на виното: структурирано червено вино, идеално пригодено за пълноценно хранене.Местоположение на лозя: град Кастелиналдо, местоположение Sanmicè.Почва и експозиция: хълмиста земя със средна консистенция.Гроздов сорт: 100% Barbera d'Alba.Винификация: внимателно подбиране на грозде в лозето. ферме..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Показани 1 от 12 | 117 (10 Страници)