Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Бели вина

 Вино Верментино САЛЕНТО,,ТОРИ Д ОРО,, 0,75л
-20 %
 Vermentino е леко и минерално бяло вино, недвусмислен израз на тосканските хълмове. Мекият и елегантен вкус и интензивните и приятни цветни и цитрусови аромати го правят продукт, способен да се съчетае чудесно с различни рибни ястия. Характеристики Деноминация TORRI D,ORO Сорто..
24.00 лв. 30.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
АМОРЕ БИО Бяло
-13 %
..
19.00 лв. 21.90 лв.
Без данък:19.00 лв.
В BiB Pecorino Terre di Chieti IGT: небето е ясно и синьо и освен че дарява мир и спокойствие, позволява на думите на поговорката „Goccia a goccia si fa il mare“ (Капка по капка прави морето) да проблясват хоризонта, което е предизвикателство към упоритостта да постигаш големи резултати ..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
ИЗСЛЕДВАНЕТО НА ЛОЗЯТА, КОИТО СЪСТАВЛЯВАТ ТОВА БЯЛО ВИНО, Е РАЗРАБОТЕНО, ЗА ДА РАЗКРИЕ СЪЩНОСТТА НА СИЦИЛИЯ С ВСЯКА ГЛЪТКА: СЛЪНЦЕ, МОРЕ, ВКУСОВЕ, АРОМАТИ И СИЛНИ И РЕШИТЕЛНИ ЦВЕТОВЕ. ШАРДОНЕ, КАТАРАТО И ИНЗОЛИЯ ЩЕ ВИ НАКАРАТ ДА "ВИДИТЕ", "ПОЧУВСТВАТЕ" И "ВКУСИТЕ" ..
16.90 лв.
Без данък:16.90 лв.
Negroamaro Vinified в бяло Свеж и кристално чист Сорт грозде: Негроамаро – винифицирано в бяло Район на производство: Пулия Почва: глинеста, средно варовита Алкохол: 12,5% об. Беритба: началото на септември Стареене: неръждаема стомана Дегустационни бележки: произведено от местното г..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Единственото бяло Ronco di Sassi знае как да изрази средиземноморското съвършенство от първите глътки. От ферментацията си в барик облагородява своите аромати, от топлите си земи издава екзотични аромати, от щедрото си грозде дава свежи усещания от цитруси и акации. Това е елегантно бяло, ..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Показани 1 от 12 | 61 (6 Страници)