Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Премиум вина

Производствен район: Пиемонт Грозде: Албароса Характеристики на виното: Това вино има рубиненочервен цвят с букет, богат на аромати на черна череша и горски храсти. Това е заоблено вино с добро тяло и широка структура. Послевкусът му е дълъг, приятен ..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Пиемонт, престижният италиански лозарски регион, е почти изключително идентифициран с производството на страхотни червени вина, но често се забравя, че в този регион се произвеждат и отлични бели вина и известни пенливи вина. Безспорно, ролята на Пиемонт в развитието на съвременната италианска еноло..
69.00 лв.
Без данък:69.00 лв.
 Вино Верментино САЛЕНТО,,ТОРИ Д ОРО,, 0,75л
-20 %
 Vermentino е леко и минерално бяло вино, недвусмислен израз на тосканските хълмове. Мекият и елегантен вкус и интензивните и приятни цветни и цитрусови аромати го правят продукт, способен да се съчетае чудесно с различни рибни ястия. Характеристики Деноминация TORRI D,ORO Сорто..
24.00 лв. 30.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Каберне ФранЧервено вино, упорито вкоренено в земята и достатъчно тревисто, за да бъдат верни на нейната природа. Неговото наследство е тази земя, нашето семейство. Той все още е чувствителен и изисква умели ръце в лозето и внимателно да се изработи в винарната. Фран, наречен на френския си про..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Регион: Абруцо, Южна Италия.Лозя: средно хълмист район.100% сорт МонтепулчаноХарактеристики: Рубинено-червен цвят с интензивен аромат на плодове и леки цветни нотки. Пълен аромат, с меки танини. Добре структурирано, с дълъг финал.Подходящо за сервиране към сушени меса, ароматни предяс..
35.90 лв.
Без данък:35.90 лв.
ЛЕМОНТПонякога трябва да погледнете назад във времето, за да разберете как са родени вина с характер. Трябва да помним ветровете и водите, които преместват пясъка и камъните от едно място на друго... Така се ражда Лемонт: "lehm", което на немски означава почва, и "mont", или планината, те припо..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Сорт:Ламбруско саламино Алкохол;11,5%об Цвят:Тъмо рубинено червен Аромат;Интензивни нотки на пресни червени плодове,ягоди,малини и череши Вкус:Сух,плодов.Много чисто вино с голям баланс между киселинност и танини Температура на сервиране;14-15C..
22.90 лв.
Без данък:22.90 лв.
 Ламбруско червено сухо
-15 %
Сорт;Ламбруско саламино и марани Алкохол:11%об Цвят:Рубинено червен Аромат;Приятен с пурпурно усещане Вкус;Сух,плодов,и приятно хармоничен..
11.00 лв. 13.00 лв.
Без данък:11.00 лв.
Област на производство: АстиджаноСорт грозде: БарбераОрганолептични характеристики:Ярко рубиненочервен цвят, клонящ към гранат при стареене. Букетът е интензивен, сложен и елегантен, характеризиращ се с приятни пикантни и червени плодови нотки. От дългото стареене в дърво произти..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Показани 1 от 12 | 250 (21 Страници)