Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Изба STURM

Каберне ФранЧервено вино, упорито вкоренено в земята и достатъчно тревисто, за да бъдат верни на нейната природа. Неговото наследство е тази земя, нашето семейство. Той все още е чувствителен и изисква умели ръце в лозето и внимателно да се изработи в винарната. Фран, наречен на френския си про..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Вино Фриулано СТУРМ,, 0,75л
-16 %
Егоцентрично вино.Той е бащата,с когото трябва да се справите;бащата на фриулските вина,източник на информация,архив на паметта,където може да отидете да рисувате и отворена страница в следващата глава,която трябва да бъде написана.То знае как се развива по необикновен начин. Пестелив и трезвен,като..
32.00 лв. 38.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Проправяйки се по Средиземно море с лодка между далматинското крайбрежие от една страна и италианското от другата,човек навлиза в адриатика.Както някога древните гърци.Килим от синьо,върху който се носи ароматен бриз от мащрка,от сол и розмарин,нашата Малвазия е пикантна и балсамова..
38.00 лв.
Без данък:38.00 лв.
Международен по дефиниция,усъвъшенстван по занаят.Френският произход и международното признание на това вино предизвикаха интереса ни към преследването на неговата изключителна елегантност.Шардоне се отличава с безкраен набор от нюанси,които винаги са добре балансирани...
37.00 лв.
Без данък:37.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)