Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Изба ST.PAULS

ЛЕМОНТПонякога трябва да погледнете назад във времето, за да разберете как са родени вина с характер. Трябва да помним ветровете и водите, които преместват пясъка и камъните от едно място на друго... Така се ражда Лемонт: "lehm", което на немски означава почва, и "mont", или планината, те припо..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
ПЛОЦНЕР ПЛАНИНСКО ВИНО В миналото, когато Южен Тирол все още е бил чиста земя на червени вина, хълмистият район около Plötznerhof, над замъка Boymont, е давал шанс на Пино Блан. Срещата между свежите планински ветрове, сухата варовита почва и порфира, богат на кварц камък с висок топлинен..
33.00 лв.
Без данък:33.00 лв.
КАЛКБЕРГКакви истории би ни разказал дядото на Пино Бианко ди Сан Паоло?Тук, в подножието на планината Макайон, на мястото, където Доломитите се спускат в долината, векове наред лозите са ровили дълбоко в почвата и се хранят с минералите на доломита. По този начин сложността на Калкберг разкрив..
55.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
LÖSS ПИНО ГРИДЖО АЛТО АДИДЖЕ DOC Лист с данни Обширен букет от ананас, пъпеш и зряла круша, придружен от бели цветни венчелистчета и фина нотка на ванилия. В устата много балансиран с фина и минерална свежест, много устойчив. Тероар Лозя, разположени в стръмни хъл..
33.00 лв.
Без данък:33.00 лв.
ЛУЗИЯРимляните вече знаеха как да се възползват максимално от особено плодородната почва на местността Сан Паоло. Както и светлината и низходящите въздушни течения, които характеризират тази област. Luzia е ярко и наситено оцветено Пино Ноар. Това е почит към римската вила, чиито оста..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
ШЛИФТой е невероятно богат, но е толкова скромен. Той има безброй пружини зад себе си, но е толкова упорит... Най-необикновената му характеристика? Варовиковата и минерална почва, върху която расте Шлиф! С корените си Совиньон навлиза дълбоко в почвата на малкото парче земя, което му ..
55.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
GFILL СОВИНЬОН АЛТО АДИДЖЕ DOC Лист с данни Типични аромати на бъз, коприва, цариградско грозде и окосена трева. Жив вкус с дълъг минерален финал. Тероар Лозя, разположени в най-високите хълмове около град Сан Паоло; хладна и проветрена зона с почви, съставени от ..
33.00 лв.
Без данък:33.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)