Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Изба RONCO di SASSI

Вино Бяло РОНКО ДИ САСИ 0,75л - малвазия,фиано,вердекио.
-14 %
Единственото бяло Ronco di Sassi знае как да изрази средиземноморското съвършенство от първите глътки. От ферментацията си в барик облагородява своите аромати, от топлите си земи издава екзотични аромати, от щедрото си грозде дава свежи усещания от цитруси и акации. Това е елегантно бяло, ..
24.00 лв. 28.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Primitivo, както се казва, е първият, който узрява; единствената лоза, която предава толкова интензивно удрящия характер на Пулия. Но има и нещо повече: този Primitivo, в чистота и във версията „увяхване“, остава върху растението по-дълго, за да концентрира сока и по този начин да може да ..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
Elettra е колекция от страхотни вина, щателно изработени от нашите енолози и вдъхновени от съвършенството. Името? Това е звезда... Звезда, която блести във величието на италианското винено наследство. Совиньон блан е новото попълнение в колекцията, едно от най-обичаните бели вина в света. Elettra Sa..
26.00 лв.
Без данък:26.00 лв.
Всяка чаша от това вино е пълният и слънчев автентичен аромат на най-добрите лози от Южна Италия, смес от червено грозде, което изразява страхотен характер на небцето. Интензивен цвят, мек, но устойчив, с нотки на горски плодове. Ароматната сила, точното количество танини и отлежаването в ..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)