Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Изба PODERE DON CATALDO

Negroamaro Vinified в бяло Свеж и кристално чист Сорт грозде: Негроамаро – винифицирано в бяло Район на производство: Пулия Почва: глинеста, средно варовита Алкохол: 12,5% об. Беритба: началото на септември Стареене: неръждаема стомана Дегустационни бележки: произведено от местното г..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Вино Неро ди Троя,,ПОДЕРЕ ДОН КАТАЛДО,,0,75л
-17 %
От предимно глинести и варовити почви на Puglia IGT се ражда Nero di Troia на Podere Don Cataldo , червено вино с голяма обонятелна и вкусова концентрация. На носа се открояват интензивни нотки на горски плодове и канела, последвани от нотки на женско бил..
20.00 лв. 24.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Вино Примитиво Саленто,,Подере дон Каталдо,,0,75л
-17 %
Primitivo del Salento IGT на Podere Don Cataldo е червено вино от територията с класически и успокояващ профил, с дълбок и наситен рубинен цвят, с лилави нюанси . Носът издава нотки на зрели плодове, с нотки на касис и череша морело, които се смесват чудесно с усещ..
20.00 лв. 24.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Сорт грозде: Negroamaro Производствен район: Salento - Puglia Алкохол: 13% vol. Почва: глинеста, умерено варовита Реколта: началото на септември Отлежаване: неръждаема стомана Дегустационни бележки: вино с жив коралов розов цвят. Излъчва интензивен пло..
24.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Вино Сусоманиело Саленто,,PODERE DON CATALDO 0,75л
-14 %
Salento IGT Susumaniello на Podere Don Cataldo идва от местно грозде, отглеждано върху глинести почви с добро присъствие на варовик. След винификация, това червено вино престоява във френски барици и барици от неръждаема стомана, предлагайки мека и елегантна н..
24.00 лв. 28.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)