Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Изба LA MONTINA

Сатен Елегантните емоции на лунната светлина Гроздето Шардоне от тази Франчакорта идва от най-добрите ни лозя, разположени към езерото Изео и се възползва от неговия микроклимат. Пресоването се извършва по мек начин, а ферментацията в барици придава на виното елегантност, финес ..
59.00 лв.
Без данък:59.00 лв.
БрутТоплата прегръдка на слънцетоЕлегантност и многофункционалност. Накратко, Franciacorta Brut, подходящ за всеки повод.Това кюве е резултат от две различни пресования: първото, меко с вертикалната преса Marmonier, и второто с класическите белодробни преси.Две различни реколти допринасят за за..
48.00 лв.
Без данък:48.00 лв.
Rosè Demi Sec Съблазняването на дарени рози Вино с подчертана мекота, родено като упражнение по стил, почти случайно, то се е утвърдило като приятна реалност. Получава се предимно от грозде Пино Ноар, оставено да почине върху люспите, за да се подобри цвета и аромата му. ..
52.00 лв.
Без данък:52.00 лв.
Екстра брутСвежестта на цвета на треватаГроздето идва от лозя, разположени в почви с моренен произход, особено подходящи за производство на грозде с добра киселинност.Ръчно подбраните гроздове следват същата процедура като Franciacorta Brut със селектиране на първите фракции, получени от пресоването..
48.00 лв.
Без данък:48.00 лв.
Rosè Extra BrutЧистата прозрачност на водатаRosé Extra Brut се получава преди всичко от грозде Pinot Noir, набрано в лозя с консолидирана история и качество. Мекото изстискване и правилното време за накисване върху ципите придават на това вино сила и винест, смекчени от добавянето на шардоне.&n..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Гроздето идва от лозя, разположени в почви със скорошен моренен произход, плитки почви с камъчета, особено подходящи за производство на прясно грозде с добра киселинност.Ръчно подбраните гроздове в пълните си органолептични характеристики, следват същата процедура като основната Franciacorta Brut с ..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Millesimato Brut 2015Хилядолетната история на лозатаПолучава се от грозде, събрано само в най-добрите реколти и лозя. Съставено от Шардоне, което придава елегантност и финес и от Пино Ноар за структура и винест. От тази комбинация и от внимателно меко пресоване през Marmonier Vertical Pres..
79.00 лв.
Без данък:79.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)