Изба GRANDE ALBERONE

Комбинирайте въображението, чувствителността и изобретателността на винопроизводителя, мъдро използвани и смесени, за да създадете уникален нектар, способен да опиянява и да пренася в сърцето на италианския вкус на вино.
Проявете търпение, което ще ви се отплати по отношение на ароматен букет, цвят, вкус и послевкус.
Отпушете и изсипете.
Особеният и безпогрешен характер на Grande Alberone, който се предава от година на година, глътка след глътка, разкрива завършеност и елегантност.
Виждате ли редиците в здрач, все още обвити в утринна мъгла, отрупани с покрити с роса грозде в очакване на онзи лек слънчев лъч, който срамежливо успява да си проправи път?
Чувате ли викове на приятели или семейство, които приключват неделния обяд в селска вила? Лицата им са доволни и стисната в ръцете им е почти празна чаша от това, което преди е придружавало пищната и сочна италианска храна, а сега представлява удоволствие само по себе си. И отново несравнимото очарование на винените пейзажи, площи, изцяло посветени на лозарството, които предлагат спиращи дъха гледки, цветове на хамелеон и интересни гледки през всеки сезон.

Не на последно място минералността и съвсем лекото усещане за вкус, които биха могли да ви накарат да си спомните соличния вятър, който духа, разрошвайки косата ви, докато дегустирате вино в един от многото крайбрежни ресторанти...

Grande Alberone, голяма страст към нашата земя и Гранд Тур за сетивата и небцето, който отива направо в сърцето на Италия!

Подреди по