Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Изба GRANDE ALBERONE

Grande Alberone Rosso е изключително хармонично вино, въпреки че е направено от 5 различни сорта грозде: Primitivo, Cabernet, Merlot, Teroldego и Nero d'Avola. Виното изглежда с приятен наситен червен цвят и предлага зрели плодове с нотки на къпини и сливи. Най-добре се сервира при 18-..
34.00 лв.
Без данък:34.00 лв.
ИЗСЛЕДВАНЕТО НА ЛОЗЯТА, КОИТО СЪСТАВЛЯВАТ ТОВА БЯЛО ВИНО, Е РАЗРАБОТЕНО, ЗА ДА РАЗКРИЕ СЪЩНОСТТА НА СИЦИЛИЯ С ВСЯКА ГЛЪТКА: СЛЪНЦЕ, МОРЕ, ВКУСОВЕ, АРОМАТИ И СИЛНИ И РЕШИТЕЛНИ ЦВЕТОВЕ. ШАРДОНЕ, КАТАРАТО И ИНЗОЛИЯ ЩЕ ВИ НАКАРАТ ДА "ВИДИТЕ", "ПОЧУВСТВАТЕ" И "ВКУСИТЕ" ..
16.90 лв.
Без данък:16.90 лв.
ПРИМИТИВО СЕ ПРЕВЪРНА В МОДЕРНО ГРОЗДЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ, НО НИЕ ГО ТРАНСФОРМИРАХМЕ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ, ЗА ДА ПОЗНАВАМЕ ВСИЧКИ ЛОЗЯ НА ПУЛИЯ. ЦЕЛЕНАСОЧЕНОТО ПРИБИРАНЕ НА ГРОЗДЕТО И УВАЖИТЕЛНАТА ОБРАБОТКА НА ПЛОДОВЕТЕ НИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ПОЛУЧИМ ВИНО С ПЛЪТНОСТ И КОНЦЕНТРАЦИЯ НА ШАМПИОН.Червено ви..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Създаден изключително от грозде Pinot Grigio, узряло в известния регион, който включва Фриули Венеция Джулия, Венето и Трентино Алто Адидже, She's Always Pinot Grigio Delle Venezie DOC отразява във вкуса си влиянието на вулканичната и минерална почва, но също и това на климата с нежен бриз. В те..
16.00 лв.
Без данък:16.00 лв.
Сламеножълт цвят, носът показва подчертани флорални и плодови нотки, в които могат да се разпознаят цветовете на бъз и метла. Нежно горчив на небцето, оставя приятно усещане за чистота и свежест...
16.90 лв.
Без данък:16.90 лв.
ЧЕРВЕНО ВИНО СЪС СЛОЖНА ВКУСОВО-ОБОНЯТЕЛНА СТРУКТУРА, КОЕТО СЕ "РАЖДА" В НАЙ-ДОБРИТЕ ИТАЛИАНСКИ ЛОЗЯ И "ПОЧИВА" В ТИШИНАТА НА БЪЧВАТА, ПРЕДИ ДА ПОПАДНЕ В БУТИЛКАТА. КОГАТО ГО НАЛЕЕТЕ В ЧАШАТА СИ, ТОЙ ЩЕ ВИ ДАДЕ ХАРМОНИЧНО И СЛОЖНО СЕТИВНО ИЗЖИВЯВАНЕ С ВСЯКА ГЛЪТКА. РОДОНА..
21.00 лв.
Без данък:21.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)