Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Изба DEZANI

Производствен район: Пиемонт Грозде: Албароса Характеристики на виното: Това вино има рубиненочервен цвят с букет, богат на аромати на черна череша и горски храсти. Това е заоблено вино с добро тяло и широка структура. Послевкусът му е дълъг, приятен ..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Пиемонт, престижният италиански лозарски регион, е почти изключително идентифициран с производството на страхотни червени вина, но често се забравя, че в този регион се произвеждат и отлични бели вина и известни пенливи вина. Безспорно, ролята на Пиемонт в развитието на съвременната италианска еноло..
69.00 лв.
Без данък:69.00 лв.
Област на производство: АстиджаноСорт грозде: БарбераОрганолептични характеристики:Ярко рубиненочервен цвят, клонящ към гранат при стареене. Букетът е интензивен, сложен и елегантен, характеризиращ се с приятни пикантни и червени плодови нотки. От дългото стареене в дърво произти..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Район на производство: ПиемонтСорт: Долчето и БарбераОрганолептични показатели:Цветът е ярко рубиненочервен. Букетът е много интензивен и сложен с нотки на червени плодове и подправки. В устата е пълно, елегантно, кадифено и много хармонично.Подходящи храни:Много отлежали сирена,..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Вината Appassimento Gattone се произвеждат насред всичко това, в най-старото лозе на Vignot, от традиционния опит и страст на реномираните винопроизводители от Dezzani с 3 поколения регионално винопроизводство.Пиемонт. Gattone е като букет от цветя със съблазнителен наситен червен цвят с лил..
69.00 лв.
Без данък:69.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)