Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Изба CITRA

Регион: Абруцо, Южна Италия.Лозя: средно хълмист район.100% сорт МонтепулчаноХарактеристики: Рубинено-червен цвят с интензивен аромат на плодове и леки цветни нотки. Пълен аромат, с меки танини. Добре структурирано, с дълъг финал.Подходящо за сервиране към сушени меса, ароматни предяс..
35.90 лв.
Без данък:35.90 лв.
Вино CERASUOLO,,FERZO,,0,75л
-37 %
Характерно вино от Абруцо, получено от бялата винификация на гроздето Монтепулчано д'Абруцо. Ярък вишневочервен цвят, приятен плодов букет, нотки на "cerasa" и нар, бадемово покритие, сух вкус, мек и хармоничен. Много добре върви с рибни супи...
15.00 лв. 23.90 лв.
Без данък:15.00 лв.
В BiB Montepulciano d'Abruzzo DOC: нюанси на червеното се появяват в небето, които са типични за адриатическото крайбрежие през летните вечери и са добър знак за бъдещето. Думите на известната поговорка Rosso di sera bel tempo si spera (Червена вечер, очаква се хубаво време) наистина се губ..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
В BiB Pecorino Terre di Chieti IGT: небето е ясно и синьо и освен че дарява мир и спокойствие, позволява на думите на поговорката „Goccia a goccia si fa il mare“ (Капка по капка прави морето) да проблясват хоризонта, което е предизвикателство към упоритостта да постигаш големи резултати ..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Производител: Codice Citra   Наситен рубиненочервен цвят с виолетови светлосенки. Интензивен аромат на зрели червени плодове. Много плодово, живо и елегантно вино, допълнено от аромати на дъб и подправки. Чудесно в съчетание с месни деликатеси, птиче месо, зеленчуци на грил и м..
27.90 лв.
Без данък:27.90 лв.
Montepulciano  d'Abruzzo DOC Laus Vitae е традиционно червено вино от Абруцо, произведено от  винарна Citra в провинция  Киети. Вино, което прекарва първоначален период на рафиниране в големи дъбови бъчви, последвано от рафиниране в барици за общо 24 ..
69.90 лв.
Без данък:69.90 лв.
Кооперация на лозари в Югоизточна Италия Това са вина, произведени от една от най-големите кооперации в Абруцо. 3000 лозарски семейства, разделени в девет лозя, разполагат с общо 6000 хектара земя, облицована с раирани лозя.  Ние сме на същото ниво като Рим, но в източната част на странат..
14.00 лв.
Без данък:14.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)