Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Изба CITRA

Регион: Абруцо, Южна Италия.Лозя: средно хълмист район.100% сорт МонтепулчаноХарактеристики: Рубинено-червен цвят с интензивен аромат на плодове и леки цветни нотки. Пълен аромат, с меки танини. Добре структурирано, с дълъг финал.Подходящо за сервиране към сушени меса, ароматни предяс..
35.90 лв.
Без данък:35.90 лв.
Вино CERASUOLO,,FERZO,,0,75л
-37 %
Характерно вино от Абруцо, получено от бялата винификация на гроздето Монтепулчано д'Абруцо. Ярък вишневочервен цвят, приятен плодов букет, нотки на "cerasa" и нар, бадемово покритие, сух вкус, мек и хармоничен. Много добре върви с рибни супи...
15.00 лв. 23.90 лв.
Без данък:15.00 лв.
..
23.90 лв.
Без данък:23.90 лв.
Производител: Codice CitraНаситен рубиненочервен цвят с виолетови светлосенки. Интензивен аромат на зрели червени плодове. Много плодово, живо и елегантно вино, допълнено от аромати на дъб и подправки. Чудесно в съчетание с месни деликатеси, птиче месо, зеленчуци на грил и млади сирена. Те..
23.90 лв.
Без данък:23.90 лв.
Виното се подлага на първоначално стареене в съдове от неръждаема стомана с последващо постоянство в големи бъчви, до постигането на структурна сложност Montepulciano d'Abruzzo резерв (едноименния Montepulciano грозде), необходимо за поддържане на еволюцията l'ulteriore в барик (малки бъчви).Изненад..
69.90 лв.
Без данък:69.90 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)