Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

изба BARBANERA TOSCANA

“Вечиано” Тоскана Росо ТИПИЧНО ГЕОГРАФСКО УКАЗАНИЕ Страна производител: Италия Регион на производство: Тоскана Сортове грозде: Купаж от червено грозде Характеристики: Вино, характеризиращо се с наситен червен цвят, където типичните лилави отблясъци се ..
33.00 лв.
Без данък:33.00 лв.
ТИПИЧНО ГЕОГРАФСКО УКАЗАНИЕ Страна производител: Италия Регион на производство: Сицилия Сортове грозде: Купаж от червено грозде Характеристики: Дълбокият и интензивен червен цвят избледнява в деликатни лилави отблясъци. Той се отличава със страхотната си индивидуал..
24.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Barbanera Srl, историческа тосканска компания, представя продукта, който наскоро стана част от нейния асортимент: 5/V Toscana Rosso igt. Енологът Андреа Бернардини, който следва компанията в продължение на почти десетилетие, подписа специален "невинтидж" бленд, който включва подбор на н..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
ТИПИЧНО ГЕОГРАФСКО УКАЗАНИЕ Страна производител: Италия Регион на производство: Тоскана Сортове грозде: Купаж от бяло грозде Характеристики: Ясният сламеножълт цвят има бледи златисти отблясъци. Ароматът е деликатен флорален, обогатен от нотки на екзотичен плод и н..
24.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
"ГИГИНО" Бяла Тоскана ТИПИЧНО ГЕОГРАФСКО УКАЗАНИЕ Страна производител: Италия Регион на производство: Тоскана Сортове грозде: Купаж от бяло грозде Характеристики: Производството на вино е семейно изкуство и Луиджи Барбанера, "Джиджино" е предал с..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
"Джиджино" Тоскана Росо ТИПИЧНО ГЕОГРАФСКО УКАЗАНИЕ Страна производител: Италия Регион на производство: Тоскана Сортове грозде: Купаж от червено грозде Характеристики: Производството на вино е семейно изкуство, което се предава повече от 80 години. ..
41.00 лв.
Без данък:41.00 лв.
Червено вино Eterno Toscana Rosso I.G.T. Характеристики: Eterno“ се ражда от желанието да се експериментира с нови вкусове, нови аромати способни да изненадват и учудват от първия вкус. Това е вино с интензивен червен цвят, характеризиращо се с уникални, много силни и решителни аромати..
19.00 лв.
Без данък:19.00 лв.
Характеристики: Вино с интензивен и ярък червен цвят, с преобладаващото усещане на къпини и горски плодове с допълващо се деликатното усещане на теменужки и ефирни балсамови нотки. На вкус е еднакво плодов и мек, с точните танини, подходящ за ястия със сочни печени меса и дивеч. Алкохолно съдъ..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Типично географско указание Страна производител: Италия Регион на производство: Пулия Сортове грозде: Характеристики: Ngudrà е среща на страст и опит, на различни култури и елементи, способни да изразят типичността на територия, силна в своята уникалност: Саленто.&n..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
НАИМЕНОВАНИЕ ЗА ПРОИЗХОД И ГАРАНТИРАНО Страна производител: Италия Регион на производство: Тоскана Сортове грозде: Купаж от червено грозде Отлежаване: 18 месеца в големи дъбови бъчви и минимум 6 месеца в стоманени бъчви. Характеристика: Вино, което в чашата ра..
26.00 лв.
Без данък:26.00 лв.
бяло вино ПианОро Тоскана ИГП 2022г. 0,75л. Колеционе Фамилия Барбанера , Италия / Collezione Famiglia Barbanera PianOro Toscana IGT Collezione Famiglia Barbanera PianOro Toscana IGT СОРТОВЕ: Шардоне, Малвазия, Требиано, Москато ПРОИЗХОД: Барбанера, Тоскана, Италия. Регион на производств..
20.90 лв.
Без данък:20.90 лв.
Червено вино Puglia Aglianico Primitivo I.G.T. Характеристики: Виолетовите отражения на това вино се припокриват с червена основа, пълна с добра консистенция и структура. Разкрива на носа интензивни аромати на дребни черни плодове с деликатни флорални нотки, които се смесват със също толкова..
14.00 лв.
Без данък:14.00 лв.
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)