Menu
Your Cart

Като собственик на сайта  „https://divinobrothers.com“, Валентин Йорданов ВГ ЕООД Ви информира , че преди да ползвате този уебсайт, Вие трябва да позбнавате общите условия за ползване, политиката за защита на личните данни, както и политиката по използването на  (COOKIES”)-“БИСКВИТИ”. Осъществявайки достъп до уебсайта ВИЕ декларирате, че сте запознати и се съгласявате с общите условия за ползването на сайта, със защитата на вашите лични данни, както и по политиката с изполването на „БИСКВИТИ” (COOKIES”).  Още информация

Изба Antiche Terre

Класификация:Червено вино Амароне DOC. Сорт:Корвина веронезе,Рондинела,Корвиноне. Производство;Най благородните вина,произведени с най-добрите ръчно подбрани гроздове,по време на прибиране на реколтата.Полученото грозде се поставя в касети и се довежда до контролирана температура,където ще пре..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
АМОРЕ БИО Бяло
-13 %
..
19.00 лв. 21.90 лв.
Без данък:19.00 лв.
Класификация:Органично вино розе.Сорт:Ронтинела сира и мерло.Цвят:Деликатна и блестяща роза.Аромат:Плодов,елгантен,с намеци от рози и деликатни цветове от череша.Сервиз:12-14 C.Сервиране:Иделно като аперитив с риба или бяло месо и макаронени изделия.Презентация:Любовта в розово е смесица от местни и..
21.90 лв.
Без данък:21.90 лв.
Класификация;Червено вино от биологично отглежданесорт;Корвина мерло и сира с биологично и интегрирано култивиране.Цвят;Интензивен рубинВкус:Комплексни и ванилови аромати, с плодови намеци за слива и много другиДегустация;Оценете най-малко един час, преди да сервирате в големи и дълбоки чашиАлкохол:..
21.90 лв.
Без данък:21.90 лв.
Сорт:Корвина Веронезе,Корвиноне,Рондинела Цвят;Интензивен,тъмно червен и рубинено червен Аромат:Плодове от череши,подправени с докосване на тъмен шоколад в края. Вкус:Капчица с кръгли танини които балансират киселиноста Алкохол:14%об Сервиз;стайна температура или за предпочитане от 18..
26.00 лв.
Без данък:26.00 лв.
Сорт;Корвина Веронезе,Рондинела,Мерло Аромат;Подправени с нотки на сливи,череши и малини Цвят:Интензивен и рубинено-лилав Алкохол:13,5%об Сервиране:Червено месо на скара и печено,както и добре придружено  от подправено твърдо сирене. Производство;След частично изсушаване в продъл..
33.90 лв.
Без данък:33.90 лв.
Вино Гарганега 0,75л ГарганегаГарганега (на италиански: Garganega)е бял винен сорт грозде, с произход Италия. Сортът е най-разпространен в районите на Венето, Умбрия, Ломбардия, Пулия и Сардиния. През 1998 г. сортовите насаждения в Ита..
14.90 лв.
Без данък:14.90 лв.
Класификация. Сухо червено вино I.G.T Венето.Грозде. Корвина Веронезе.ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС. Гроздето се прибира в средата на септември и се пресова леко и се оставя да се мацерира и ферментира в продължение на 8 дни при температура около 25 ° C. След това виното се декантира и се отделя от всички тв..
14.90 лв.
Без данък:14.90 лв.
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)